Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Om Jeanneauklubben
E-post Skriv ut PDF

Jeanneauklubben i Norge er en felles klasseklubb og interesseforening for eiere og brukere av Jeanneau seilbåter.

Medlemsavgiften fastsettes på årsmøtet og er for tiden 200 kr. pr. år. Som betalende medlem vil du få tilgang til alle deler av dette nettstedet og du vil ha anledning til å stille spørsmål eller gi svar/komme med innspill i nettstedets diskusjonsforum.

Klubbens vedtekter.

Vi fikk vår egen klubbvimpel sommerer 2010, og vi er mange som gjerne bruker den. Nye medlemmer får den tilsendt når medlemsavgiften er betalt. Den første vimpelen er inkludert i medlemskapet, siden må du betale. Trenger du ny vimpel, koster den kr. 150,- og den kan bestilles på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Visste du at klubben er både på Facebook og Twitter. Her legger vi ut nyheter fra nettsiden - hvis du taster liker når du er innlogget får du nyhetene rett inn på profilen din.

Viktig info om nettstedet.

Jeanneauklubbens nettsted er bygget opp slik at du ved hjelp av menyen til venstre finner ulike emner/kategorier å velge i. I denne kategorien vil du, når du holder musepekeren over menypunktet "Om Jeanneauklubben" også se noen underkategorier ute til høyre for selve menypunktet (styret, teknisk utvalg, vedtekter og historikk) Flytt musepekeren til den av undermenyene du ønsker å undersøke og klikk for å åpne menypunktet.

Tilsvarende gjelder for enkelte av de andre menypunktene. Når du logger deg inn med ditt brukernavn og passord vil du også få tilgang til ytterligere menypunkter som "Nytt fra styret", "Tips og ideer", "Medlemsopplevelser", "Medlemsfordeler", "Dine detaljer" og "Klubbeffekter".

HUSK! ved første gangs registrering vil du motta en mail fra Jeanneauklubben.com. denne mailen gir deg mulighet til å bekrefte at du har ønsket å registrere deg. Husk å klikke på den lange linken som du finner midt i mailen. Det er først når du har verifisert deg på denne måten at du får tilgang til hele nettstedet. Dersom du ikke har betalt årskontingenten tidligere, vil du etter et par uker få en e-post med en innbetalingsblankett. Hvis betalingen uteblir vil du etterhvert miste tilgangen til å skrive på forumet og til den lukkede delen av nettstedet. Har du vært medlem tidligere, men ikke kommer inn på nettsiden nå, er antageligvis tilgangen din sperret på grunn av manglende betaling. Kontonr er 9235 28 89905, og medlemskapet koster kr. 200,-. Husk å merke betalingen med registrert medlems navn.

Skulle du ha problemer med innlogging vennligst ta kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert torsdag 03. desember 2020 22:01  

Hovedmeny

Registrering