Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Verdt å lese
Verdt å lese

Båtelektronikk – for båtfolk

E-post Skriv ut PDF

Båtene våre er fulle av elektronikk som letter livet om bord når den virker og du vet hvordan du skal bruke den. Elektronikk og et tøft klima med saltvann er dessverre også oppskriften på problemer. Før eller senere blir du nødt til å feilsøke og reparere. Denne boken er et godt hjelpemiddel til det.

Sist oppdatert søndag 18. mai 2014 07:57 Les mer …
 

Utenbordsmotoren

E-post Skriv ut PDF

Utenbordsmotoren – en god venn når den virker.

De fleste av oss er velsignet med en innenbordsmotor, som vi pusler med etter beste evne og pleier under dekk. Men så skal vi gjerne ha noe annet enn årer som driver jolla framover, og er det gjerne en utendørsmotor som henger på pushpiten.

Sist oppdatert fredag 22. februar 2013 09:33 Les mer …
 

Havneguiden 10 Skandinavia

E-post Skriv ut PDF

 

Skagerrak forlag kommer med en «best of»-havner, en samlebok som oppsummerer mange av havneguidene forlaget har utgitt hittil.

Sist oppdatert onsdag 23. januar 2013 05:52 Les mer …
 

Utforske den svenske østkysten?

E-post Skriv ut PDF

Mange av oss har vært på den svenske vestkysten, og beundrer svenskene for deres naturforvaltning, gode havner og evne til å tåle horder av mer eller mindre veloppdragne nordmenn i juli. Derimot er vi ikke så mange som er like kjent på den svenske østkysten. Noen av oss har gjort et og annet strandhugg eller besøkt Stockholm, men riktig lommekjente er de færreste av oss.

Sist oppdatert søndag 09. desember 2012 01:41 Les mer …
 

Østersjøen rundt med Kryssarklubben

E-post Skriv ut PDF

Svenska Kryssarklubbens årsskrift 2012 er en hyllest til Østersjøen.

 

Sist oppdatert onsdag 28. november 2012 09:43 Les mer …
 

Läckberg - uten mord

E-post Skriv ut PDF

Når Camilla Läckberg skriver bøker, er det gjerne noen som mister livet. Hun er mest kjent som en habil krimforfatter. Denne gangen er det imidlertid dyreriket som får unngjelde.

Sist oppdatert søndag 04. november 2012 18:18 Les mer …
 

Boken for deg som vil noe!

E-post Skriv ut PDF

Når man er på båtferie, er det viktig å være litt i bevegelse. Man bør ikke sitte stille i båten i to til fire uker sammenhengende.

Men hvordan finne en aktivitet som inkluderer spennende historie og kultur, naturopplevelser og nordmenns trang til å være førstemann «der fartøy seile kan» og når det gjelder fysisk og psykisk utholdenhet? Roger Pihl vet svaret.

Sist oppdatert søndag 07. oktober 2012 06:21 Les mer …
 

Ta roret, kvinne!

E-post Skriv ut PDF

Denne boken skal være en inspirasjonsbok til alle kvinner som selv vil styre båten, men ikke riktig tør. Linda Lindenau vil oppmuntre kvinner til å være mer aktive i båten, til glede for seg selv og for andre om bord.

Sist oppdatert lørdag 22. september 2012 08:36 Les mer …
 

Havneguiden Sverige og Danmark

E-post Skriv ut PDF

 

Skagerrak forlag, det vil si Jørn Engevik med havneguidene, har i samarbeid med Weilbach i Danmark og Nautic-Center i Sverige laget en havneguide med et utvalg havner i nettopp Danmark (den første og største delen) og Sverige.

Sist oppdatert fredag 03. august 2012 06:54 Les mer …
 


Side 1 av 7

Hovedmeny

Registrering


Nyheter fra Die Yacht

Nyheter fra Yachting Monthly