Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Lenker Verksteder, motorverksteder - båtopplag
Weblinks
Antall som skal vises: 
Nr. Nettlenke Treff
1   Link   Argos Båtsenter
Båtsenter som tilbyr alt fra opplag til plastreperasjoner og elektriske innstallasjoner i Bergen
3634
2   Link   Bærum Plastservice AS
Bærum Plastservice er leverandør av kvalitets reparasjon og vedlikehold av glassfiberbåter. Vår autorisasjon er et signal til deg om at vi tar service og kvalitet på alvor. Vi er 4 medarbeidere med solid kunnskap og erfaring innen alle typer glassfiber reparasjoner.
4311
3   Link   Orust Yacht Service
OYS tilbyr vinterlagring, service, montering av utstyr, fiksing av trearbeider og tredekk (ikke bare teak), snekkerarbeider, opp-pussing av båt og, ikke minst, reparasjon av grunnstøtingsskader og andre skader.
2363
4   Link   Os båt ved Thomas Anmarkrud
Trenger du hjelp til å vurdere skade, foredrag eller opplæring i båtbygger/ båtreparasjonsfaget. Her er mannen du bør gå til. Thomas Anmarkrud sitter med stor erfaring og kan i tillegg presentere stoffet på en ryddig og grei måte slik at mennesker med begrenset kunnskap forstår og har glede av det han sier.
3499
5   Link   Slevikkilen båtbyggeri
Båtverksted som reparerer plastskader, monterer utstyr og som også har eget snekkerverksted. Anbefalt av flere medlemmer.
4410
6   Link   Walberg marine
Motorverksted anbefalt av flere medlemmer. Ivar Walberg har også motortreff for Jeanneauklubbens medlemmer på høsten se "arrangementer"
5144

Hovedmeny

Registrering